Over ons

De kracht van KeyMemories

We geloven dat elk moment telt en dat het belangrijk is om de mooiste momenten in het leven vast te leggen en te koesteren. Daarom hebben we persoonlijke sleutelhangers in de vorm van een camera ontworpen, zodat je jouw dierbaarste herinneringen altijd bij je kan dragen. Onze persoonlijke sleutelhangers zijn niet alleen functioneel en stijlvol, maar ook een emotioneel waardevol accessoire. Ze stellen je in staat om je favoriete momenten vast te leggen en te delen met de mensen om wie je geeft.

Perfect cadeau

Onze persoonlijke sleutelhangers zijn niet alleen een bijzonder en persoonlijk cadeau voor vrienden, familie of geliefden, maar ook voor jezelf. Door de meest betekenisvolle momenten bij je te dragen, creëer je een tastbare herinnering die je altijd zal koesteren. Of je nu je beste vriendin wil verrassen met een foto van jullie samen of jezelf wil trakteren op een sleutelhanger met een foto van je huisdier, onze gepersonaliseerde sleutelhangers zijn een perfect cadeau voor elke gelegenheid.

Ons product

Onze gepersonaliseerde sleutelhangers zijn meer dan alleen een accessoire voor je tas, sleutelbos of rugzak. Ze zijn een perfecte combinatie van functionaliteit en sentiment. Uit deze minicamera komt één foto die je van tevoren hebt geüpload in onze webshop, waardoor je jouw herinneringen overal mee naartoe kan nemen. Onze persoonlijke sleutelhangers zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zodat je altijd een unieke sleutelhanger kan vinden die bij jou past.

Persoonlijke sleutelhangers met foto roze paars oranje geel blauw groen en wit

Persoonlijke sleutelhanger met foto oranje en groen

Persoonlijke sleutelhanger met foto