Retour- en Terugbetalingsbeleid

Bij KeyMemories streven we ernaar om hoogwaardige persoonlijke producten te leveren, zoals mini camera sleutelhangers en 3D-fotolijsten. We hanteren een retour- en terugbetalingsbeleid met de volgende richtlijnen:

Retourneren

Mini Camera Sleutelhangers: Vanwege de gepersonaliseerde aard van onze mini camera sleutelhangers kunnen we geen retourzendingen accepteren, tenzij het product defect of beschadigd is bij ontvangst. Als je product defect of beschadigd is, vragen we je vriendelijk om binnen 7 dagen na ontvangst contact met ons op te nemen via info@keymemories.nl. We zullen samen met jou de beste oplossing vinden.

3D Fotolijsten: De 3D-fotolijsten kunnen wel geretourneerd worden binnen 14 dagen na ontvangst, mits het product in de originele staat verkeert, ongebruikt en in de originele verpakking. Neem contact op met onze klantenservice via info@keymemories.nl om je retourzending aan te melden en verdere instructies te ontvangen. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant, tenzij het product defect of beschadigd is aangekomen.

Terugbetalingen

Mini Camera Sleutelhangers: Aangezien elke mini camera sleutelhanger speciaal voor jou wordt vervaardigd en voorzien is van een persoonlijke foto die je ons hebt toegestuurd, kunnen we geen terugbetalingen verwerken. We raden je aan om zorgvuldig de foto('s) te selecteren en te controleren voordat je je bestelling plaatst.

3D Fotolijsten: Zodra we de geretourneerde 3D-fotolijst hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we het aankoopbedrag terugstorten op je rekening. Dit kan tot 10 werkdagen duren.

We streven ernaar om het retour- en terugbetalingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Als je nog vragen hebt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen via info@keymemories.nl.

Persoonlijke sleutelhanger met foto oranje en groen

Persoonlijke sleutelhanger met foto